GeekMeet in Oradea

Tocmai m-am întors de la ultimul GeekMeet, organizat ca de obicei de Filip de data asta la Oradea. Am fost mirat și flatat că unii dintre participanți m-au recunoscut!

Întîlnirea poate fi categorisită ca un succes, deși a fost destul de neprotocolară. La astfel de întîlniri se întîmplă ceva ce nu prea vezi la cele organizate, cu vorbitor, proiector și desfășurător: ne spunem păsul în gura mare, și ceilalți sar cu soluții. Sau ne punem ideile de proiecte pe masă, lîngă paharul de piure de castane cu frișcă și vișine, și ceilalți își dau cu părerea despre punctele slabe sau șansele de succes. Un astfel de juriu te poate scuti de multe probleme, și întotdeauna 10 creiere de geek gîndesc mai bine decît unul.

A fost cam departe, totuși. Drumul pînă acolo a însemnat 3 trenuri, cu trezire dimineața la 3 și fie înghețat prin gări, fie sărit dintr-un tren în altul. Drumul de întoarcere a fost și mai complicat: un tren pînă la Războieni, apoi un taxi pînă la Lunca Mureșului (intersecția cu E60), haltă de ajustare la o benzinărie cu un sandwich și-un suc, apoi o ocazie pînă la Luduș, altă ocazie pînă la Tg. Mureș în gară, și în sfîrșit transport în comun pînă acasă. Rareori mașina pe care o lăsasem în fața blocului a arătat atît de bine!

Cred că eforturile "comunitare" ale lui Filip încep să dea roade. Întîlnirea de la Cluj a ieșit fără cusur, iar cea de la Oradea, deși în alt registru, cel puțin la fel de utilă, dacă nu și mai.

Sper ca în viitor un elicopter albastru cu brandul GeekMeet să vină pe la fiecare să ne ia... pentru că deocamdată principalul dușman declarat al fenomenului GeekMeet sînt Căile Ferate Române.

8 comentarii:

nici la tine nu se vad diacriticele :((((

 

Eu le văd perfect.

 

Asta pentru ca ultraevoluatele voastre sisteme de operare Windoze nu respecta standardele de reprezentare a caracterelor non-ASCII...

 

intr-adevar, google reader-ul nu stie sa citeasca RSS-ul. Firefox si Safari stiu. Odata ce ma prind cum sa gasesc problema care o are google reader la citire, o s-o fixez.

 

am gasit niste probleme folosind feed validator-ul de la "w3.org":http://validator.w3.org
stiam io ca-s bune tool-urile astea.

 

feed-ul e validat acum cu validatorul (cu o mica exceptie care nu cred sa fie problema), dar in google reader tot nu-l recunoaste. mai caut :)

 

Te mai asteptam pe la noi :)

 

Mulțumesc! Să știi că-s abonat vechi la itblogger :)